Osrednja stran | Košarica | pogoji poslovanja  | politika zasebnosti  | kako meriti  | pišite nam  | vpis na mail.listo  
OSNOVA
ZALOGA-ZADNJI KOSI
plesni dresi in kompleti
krilca, topki, etuiji, rokavice, boleri
pajkice, legice, hotke
unikatni izdelki
Twirling *za skupino*

 


Osrednja stran > pogoji poslovanja

 Osrednja stran > pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA: tin-design-shop.si

* OSNOVNO O PODJETJU
* POMEMBNI POJMI
* NAROČANJE - POSTOPEK, TEŽAVE PRI NAROČANJU
* NAKUP FIZIČNE ALI PRAVNE OSEBE
* RUBRIKA  -PIŠITE NAM-
* CENE, DDV
* KJE IN KAKO SE HRANIJO POSREDOVANI PODATKI / DOSTOPNOST
* PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE, TJ NAROČILA, NESKLADNOST IZDELKA
* GARANCIJA, ZAVRNITEV NAROČILA, REKLAMACIJE, STROŠKI POŠILJANJA in VRAČILO KUPNINE
* SPLOŠNI POGOJI ZA DOSTOP DO BLAGA 
* ZAVRNITEV NAROČILA, REKLAMACIJE, STROŠKI POŠILJANJA/ VRAČANJA
* PRITOŽBE, SPORI, IZVENSODNO REŠEVANJE SPOROV
* AVTORSKE PRAVICE
* POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV IN VEČ O PODJETJU
* VARSTVO OSEBNIH  PODATKOV
* PIŠKOTKI

Namen splošnih pogojev poslovanja je opredelitev pojmov in razmerij med podjetjem TIN d.o.o. in naročnikom ter plačnikom izdelkov iz spletne trgovine.

*OSNOVNO O PODJETJU

Spletna trgovina je v lasti podjetja TIN, d.o.o., Kamniška cesta 24a, 1235 Radomlje; namenjena je le kupcem, ki  za naslov dostave vpišejo naslov v Sloveniji.
Podjetje TIN d.o.o. je izdelovalec vseh proizvodov, ki jih lahko naročite v spletni trgovini. To so tekstilni izdelki, namenjeni različnim plesom in prostemu času.  Naročnik je lahko fizična ali pravna oseba.
Lastnik in ustanovitelj spletne strani tin-design-shop.si si pridržuje pravico kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeniti spletno stran.
Več nižje na strani.

*POMEMBNI
POJMI, ki jih srečate v procesu naročanja:
-športna oblačila, mini komplet, etui, pajkice, dres, bolero…vse to so oblike oblačil, podrobnejši opis je razviden ob fotografiji ali dodatnem opisu ob fotografiji.
-plačnik je fizična ali pravna oseba, ki preko spletne trgovine ali direktno preko e-pošte, telefona naroči izdelek in soglaša s temi Splošnimi pogoji.
-prodajna pot, prodajni kanali: naročilo se lahko izvede preko  spletne trgovine, preko telefona, preko e-pošte ali s pismom, poslanim po pošti. Pri tem se ustno ali e-naročilo šteje kot dejansko naročilo v skladu s temi Splošnimi pogoji.
-splošni pogoji: vsakokrat veljavni Splošni pogoji stopijo v veljavo vsakič, ko naročnik po katerikoli poti zaključi naročilo in se naročilo izvede.
-naročanje: sklenitev pogodbe je vsakokratno zaključeno naročilo izdelka preko spletne trgovine ali preko druge možne naštete poti. Zaključeno naročilo je hkrati tudi sprejetje veljavnih opisanih Splošnih pogojev poslovanja.

* NAROČANJE - POSTOPEK, NAČIN PLAČILA ,TEŽAVE PRI NAROČANJU, DOBAVNI ROK
Kako naročite:
1.korak: Izberete želeni izdelek, velikost, barvo, količino.
2.korak: Vpišete nujno potrebne osebne podatke, da vam naročilo lahko pošljemo. Tudi telefonsko številko, da vas lahko v primeru nesporazuma pokličemo ali  pošljemo sporočilo.
3.korak: Izberete edini možni način dostave: pošta Slovenija in takoj zatem se odpre možnost izbire plačila: po povzetju, tj ob poštnem prevzemu izdelka ali po predračunu. Na tej strani, v 3.koraku imate tudi obrazec za opombe, ki jih bomo pri naročilu upoštevali. Na isti strani kliknete na tipko: predogled predračuna.
4.korak: Ogled naročila. Ne glede na izbiro plačila, imate v spodnjem delu tega koraka/strani podatke za plačilo, ki veljajo za izbiro plačila po predračunu.
Preden kupec odda naročilo/zaključi nakup se na tem mestu, v predogledu naročila  NUDI MOŽNOST, DA PREVERI ZAPISANE PODATKE IN JIH PO POTREBI POPRAVI. V primeru napačnega vnosa podatkov, se naročnik vrne korake nazaj, da spremeni karkoli v zvezi z naročenimi izdelki, velikostjo, barvo, itd.   
Na tem mestu in pred pritiskom na tipko zaključi nakup, je okence, v katerem s kljukico potrdite, da  se z oddajo naročila strinjate s plačilom in s 
pogoji poslovanja
Nakup je zaključen, ko kliknete na tipko: Zaključi nakup.
Kupec z zaključnim dejanjem nakupa, to je s pritiskom na tipko ZAKLJUČI NAKUP, potrjuje sprejem  splošnih pogojev poslovanja, objavljenih na tej strani. TIN d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in z Zakonom o varstvu potrošnikov.
V trenutku zaključenega nakupa, se kupcu na ekranu izpiše zahvala in kupec na vpisani e-naslov dobi povzetek naročila.
V nadaljevanju izvajanja spletnega naročila /Oddano spletno naročilo je sklepanje t.i. pogodbe na daljavo po Zakonu o varstvu potrošnikov/, se naročeni izdelek pripravi, opremi z računom v papirnati obliki in odpošlje na vpisani naslov. Račun vsebuje vse podatke iz naročila, neto in končne cene. Račun vsebuje tudi JAMSTVO ZA SKLADNOST IZDELKA in kaj narediti , če je izdelek drugačen od pričakovanega.. Ko potrošnik prevzame izdelek in ob tem plača odkupnino /če je izbral to možnost/, se pogodbeni odnos zaključi.
Pridržujemo si pravico, da v primeru suma morebitne zlorabe naročanja izdelkov v spletni trgovini TIN, d.o.o. , naročilo zavrnemo.
Če vas ob prihodu poštarja ni na naslovu, pošiljko prevzamete na vaši pošti. Pogodbo imamo s Pošto Slovenija.
Ponudba  naročila z zagotovljeno ceno velja do datuma, ki je zapisan v povzetku naročila, tj 14 dni.
Ugodne ponudbe ali akcije veljajo v času trajanja ponudbe ali akcije, kar je točno razvidno ob opisu ponudbe ali akcije.
Izdelke izdelujemo sproti, pošljemo jih največ v roku 7 dni od naročila. V kolikor bi se zaradi višje sile čas pošiljanja zamaknil, vas o tem obvestimo.
Plačilo po predračunu mora biti opravljeno pred pošiljanjem naročila na vaš naslov.
Če boste imeli pri naročanju težave, nam prosim pišite ali nas pokličite.
Pišite nam na info@tin-design.si ali pokličite na /+386/041*** *** celotna tel.št.na prvi strani.
Naročite lahko preko spletne trgovine, s telefonskim klicem ali preko E-pošte.

Ker smo mikro podjetje, je trenutno možno naročiti , torej skleniti pogodbo le v slovenskem jeziku. V kolikor bi nas želeli kontaktirati, karkoli vprašati ali naročiti v ne-slovenskem jeziku, nam prosim pišite na naš e-naslov in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili. /Google translation: As we are a micro company, it is currently possible to order, i.e. conclude a contract, only in Slovenian. If you would like to contact us, ask anything or order in a non-Slovenian language, please write to us at our e-mail address and we will answer you as soon as possible./

* NAKUP FIZIČNE ALI PRAVNE OSEBE
Podjetje TIN, d.o.o. je ustvarjalec vseh izdelkov, ki jih lahko naročite v spletni trgovini. Za izredne želje, ki niso zajete v trgovini, se naročnik  (fizična  ali pravna oseba, obiskovalec spletne strani) in izvajalec ( TIN d.o.o.) lahko dogovorita posebej, preko E-pošte. Če je naročnik standardnih izdelkov pravna oseba, v naročilo vpiše davčno številko, tj identifikacijsko številko za ddv.

* RUBRIKA  -PIŠITE NAM-
Tudi v rubriki PIŠITE NAM nam posredujete svoj e-naslov, torej osebni podatek. 
E-naslov in vaše vprašanje gresta avtomatično v naš e--predal.
V najkrajšem času vam odgovorimo in ob tedenskem čiščenju e-predala skupaj z vso preostalo e-pošto, ki nam jo ni potrebno hraniti, tudi odstranimo. 

* CENE, DDV

Vse cene ki so navedene v spletni trgovini, so v EUR in vsebujejo 22% davek na dodano vrednost. /ddv/.
Pri posameznem izdelku je najprej vidna cena za najmanjši izdelek. Ko odprete atribut z velikostmi, se vidi, za koliko se poviša cena pri večjih velikostnih številkah. Cene se pri različnih atributih lahko spremenijo tudi glede izbire materiala ali enojplastnosti/dvoplastnosti materiala.
Cene pri izdelkih so končne, z že vključenim 22% ddv-jem. Pri nadaljevanju nakupa bo kupec od predogledu računa točne videl cene, znesek poštnine ( nad določeno vsoto (opis na 1.strani) je poštnina brezplačna) in končni znesek za plačilo.
Lastnik in ustanovitelj spletne strani tin-design-shop.si si pridržuje pravico kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeniti spletno stran. Za naročnike, oziroma kupce izdelkov veljajo cene in pogoji nakupa v trenutku zaključenega nakupa.

* KJE IN KAKO SE HRANIJO POSREDOVANI PODATKI / DOSTOPNOST
Vsi podatki, ki nam jih ob naročilu posredujete, so hkrati tudi pogodba med naročnikom/kupcem in TIN d.o.o. Pogodba v obliki naročila se hrani na varovanem računalniku, do katerega ima z geslom dostop le pooblaščena oseba. To so osnovni in nujni podatki , ki omogočajo izvedbo naročila: številka naročila,  izbrani izdelek, cena izdelka z ddv, cena poštnine in e-naslov naročnika.
Potrošniku je vpogled v času trajanja hrambe podatkov omogočen na njegovo zahtevo. V E-naročilu mora navesti zahtevek za vpogled v naročilo in/ali v račun. Opozorilo: e-naročilo mora biti poslano iz istega e-naslova, kot je bil naveden ob naročilu ali se obe stranki kako drugače dogovorita o zahtevi.

*
PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE, TJ NAROČILA .
* NESKLADNOST IZDELKA

Potrošnik ima pravico odstopiti od pogodbe, tj od naročila, rok odstopa od pogodbe je 14 dni. 
V odstopu od pogodbe prosim navedite naslednje podatke:
- številko naročila,
- datum naročila in
- vaše ime.
Vse zahtevano nam prosim pošljite na naš e-naslov: info@tin-design.si.
V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu in plačilo že izvedli, bomo v roku 3 do 10 dni po prejemu odstopa, znesek vrnili na račun, iz katerega je bilo izvedeno plačilo.
 
Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice tudi iz naslova neskladnosti blaga, če o neskladnosti obvesti prodajalca v dveh mesecih od dneva, ko je bila neskladnost ugotovljena. Pomembno je, da potrošnik natančno opiše neskladnost blaga in omogoči prodajalcu, da blago pregleda.
prodajalec, tj TIN d.o.o. lahko  potrošniku ponudi po vrsti:
-brezplačno vzpostavitev skladnosti blaga, tj popravilo ali zamenjavo,
-znižanje kupnine ali
-odstop od pogodbe.
Izbira je na strani potrošnika, razen če je izbrani način nemogoč ali povezan z nesorazmernimi stroški.
Ureditev skladnosti se izvede v razumnem roku, tj 30 dni od dneva  obvestila o neskladnosti naročila in prejetega izdelka. Če izbrana ureditev ni možna, je potrošnik upravičen do znižanja kupnine ali vračila kupnine, ki se izvede v 8-ih dneh po prejemu zahtevka za sorazmerno znižanje kupnine.

* GARANCIJA, ZAVRNITEV NAROČILA, REKLAMACIJE, STROŠKI POŠILJANJA in VRAČILO KUPNINE
*Garancijo lahko potrošnik uveljavlja za izdelke, za katere je obvezna garancija kot jo določa Zakon o varstvu potrošnikov. Izdelki TIN doo so tekstilni izdelki in na tekstilne izdelke skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov potrošniku ne pripadajo pravice iz naslova  garancije; pripadajo pa mu pravice iz naslova JAMSTVA ZA SKLADNOST BLAGA.
Blago ni skladno: če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo; če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana; če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane; če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila. Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.
V področje dokazovanja neskladja blaga sodijo tudi vsa dodatna pismena dokazljiva dogovarjanja glede izdelka, ki kakorkoli odstopa od tistega na fotografiji in opisu. 
V reklamacijskem roku /2 meseca od prejema izdelka/  lahko potrošnik od ponudnika zahteva: brezplačno odpravo napake, če odprava napake ni možna v skupnem roku 30 dni, lahko potrošnik zahteva zamenjavo za nov brezplačen izdelek ali vračilo kupnine na račun naročnika. Prodajalec mora biti obveščen o napaki v navedenih rokih, v obvestilu mora potrošnik natančno opisati napako, prodajalec mora imeti priložnost, da stvar pregleda in oceni morebitno napako, potrošnik vam mora navesti zahtevo, kaj želi iz uveljavljanja, prodajalec mora nujno odgovoriti potrošniku v roku 8 dni – tako v primeru, če ugodi zahtevi kot tudi v primeru, če se ne strinja z zahtevanim.
*Zavrnitev naročila: naročilo lahko prekličete v 24ih urah, pišite nam na info@tin-design.si ali pokličite na /+386/041****** /telefonska številka zaradi zlorab zapisana le 1x, na prvi strani/.
*Reklamacije : naročeni in že prejeti  izdelek  lahko vrnete v roku 14 dni. 
O načinu vračilu se kupec in prodajalec dogovorita pismeno ali telefonsko /info@tin-design.si ali /+386/041****** /.
*Stroški pošiljanja in vračilo kupnine:
Če kupec želi izdelek vrniti, ker ni v skladu s pričakovanji / zaradi velikosti, barve, dekoracije, drugačnih pričakovanj/, poštnino krije kupec sam. V primeru, da želi kupec odstopiti od sklenitve pogodbe zaradi neskladnosti blaga, poštnino za vračilo izdelka krije TIN d.o.o..
Lastnik spletne trgovine, to je TIN d.o.o. odgovarja za neskladnost blaga v skladu z določili civilnega prava. Za potrošnike veljajo določila prava varstva potrošnikov tudi če odstopajo od v nadaljevanju navedenih pravil. TIN d.o.o. ne odgovarja za neskladnost blaga po pretečenem roku za vložitev zahtevka.
V kolikor ste izdelek naročili s plačilom po povzetju, nam prosim sporočite vaš TRR. V kolikor ste izdelek plačali po predračunu, bomo kupnino v največ treh dneh po prejemu paketa nakazali na isti račun, iz katerega je bilo izvedeno plačilo. Vračila možna na naslov: TIN d.o.o. Kamniška cesta 24a, 1235 Radomlje.
V primeru vračila izdelka, izdelek prosim skrbno zapakirajte, napišite vse poštne podatke: pošiljatelja in naslovnika. Naročili bomo PTT prevzem paketa.
Ne prevzemamo izdelkov, ki jih boste vrnili s našim plačilom ob prevzemu /plačilo po povzetju/.
Vsekakor vas prosimo, da nam sporočite, kaj z izdelkom vas je zmotilo, da naslednjič vračilo ne bo potrebno.

* SPLOŠNI POGOJI ZA DOSTOP DO BLAGA 
Podjetje TIN doo s sedežem na območju EU, omogoča kupcem /potrošnikom iz EU in podjetjem s sedežem v EU, ki pridobivajo in uporabljajo  blago in storitev le za končno uporabo/ ne glede na državljanstvo in kraj prebivališča oz. sedež,   nakup preko spletne trgovine. Omogočena je zgolj dostava znotraj države Slovenije, kjer ima TIN d.o.o. sedež. Lahko pa kupec opravi nakup na naslov v državi Sloveniji. TIN d.o.o. naročenega ni dolžno dostaviti v državo kupca /če je to naslov izven Slovenije/.

* PRITOŽBE, SPORI, IZVENSODNO REŠEVANJE  SPOROV

Ker je lastniku spletne trgovine v interesu izvensodno reševanje sporov, prosimo, da nas v zvezi z reklamiranim nakupom obvestite. V 5-ih delovnih dneh vam bomo odgovorili na vašo reklamacijo.V kolikor nam v petih delovnih dneh na reklamacijo ne bo uspelo odgovoriti, vas bomo o tem obvestili in rok ustrezno podaljšali.. Če medsebojnega spora na enostaven način ne moremo rešiti, velja naslednje:
Lastnik spletne strani in proizvajalec vseh izdelkov: TIN d.o.o. potrošnike seznanja, da zagotavlja izvensodno reševanje sporov s področja spletne prodaje pred neodvisnim izvajalcem izvensodnega reševanja sporov tj. Evropskim centrom za Reševanje sporov, Tomšičeva 6, Ljubljana, e-naslov info@edcr.si, telefonska številka 08 205 65 90. Postopek izvensodnega reševanja s potrošniki se izvaja v skladu s Pravili EDCR o postopkih izvensodnega reševanja potrošniških sporov, ki so objavljena na naslednji elektronski povezavi: http://www.ecdr.si/index.php?id=44

Povezava na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov. Enotna vstopna točka za potrošnike in ponudnike spletnih storitev s sedežem v EU:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.trader.register&lng=SL

* AVTORSKE PRAVICE
Vsebina spletnih strani je avtorsko zaščitena. Vse pravice so pridržane. Spletna stran, vsi njeni sestavni deli, besedila in fotografije, so v izključni lasti ustanovitelja, ki je imetnik avtorskih pravic vseh besedil in fotografij. Kakršnakoli distribucija, objavljanje, spreminjanje informacij, besedil, brez predhodnega pisnega soglasja avtorja, ni dovoljeno, avtor pa bo zoper kršitelja uveljavljal kazensko in materialno odgovornost.

* POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

V podjetju TIN d.o.o. se zavedamo, da je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. S podatki ravnamo skrbno in odgovorno. Vsakokrat veljavni Splošni pogoji veljajo ob vsakem naročilu in izvedbi le tega naročila. Zaključeno naročilo je naročnikova potrditev, da se strinja s Splošnimi pogoji poslovanja.


1. ČLEN : Podatki o upravljalcu osebnih podatkov
Določbe tega dokumenta veljajo za zbiranje in obdelavo vseh osebnih podatkov, ki jih zbira in obdeluje družba TIN d.o.o., (nadalje UPRAVLJALEC):
Podatki o UPRAVLJAVCU:
Podjetje: TIN d.o.o.
Naslov: Kamniška cesta 24a, 1235 Radomlje
Matična številka: 5359422
Davčna številka: SI 60414316
Zavezanec za DDV: da
Družba vpisana v register Okrožnega sodišča v Ljubljani,
št. vložka: 1/06477/00, dne 24.4.1990
TRR pri NLB: SI56 0231 2001 5001 253
Telefon: 041 *** *** tel.št.na prvi strani
E-pošta: info@tin-design.si

Podatki o pooblaščeni osebi za varstvo podatkov:
Ime in Priimek/firma: Maja Bovha Rotar / direktor TIN d.o.o.
Kontaktni telefon:  041 *** *** tel.št.na prvi strani
Kontaktni e-poštni naslov: info@tin-design.si
Zakaj je tel. številka zapisana le na prvi strani? Ker nepoblaščeni iskalci lahko večkrat zapisano tel.št.zlorabijo v slabe namene. 

2. ČLEN : Vrste osebnih podatkov, ki jih obdelujemo:
Osnovni kontaktni podatki :
Ime in priimek; Ulica, hišna številka; Kraj , poštna številka za potrebe pošiljanja naročila
Telefonska številka –  zgodi se , da moramo karkoli v povezavi s konkretnim naročilom sporočite v najkrajšem možnem času, zato pokličemo
E-naslov - prvotno zato, da se potrdi naročilo in kasneje za prejemanje e-novic, če kupec pri atributu PRIVOLITEV  izbere DA.

3. ČLEN : (podlaga za obdelavo osebnih podatkov)
3a- Naročilo je sklenitev pogodbe. Obdelava vaših podatkov je potrebna za izvedbo pogodbe, torej za izvedbo naročila /po 6-1b členu  Splošne uredbe o varstvu podatkov/.
Nadalje je obdelava potrebna za izpolnitev zakonske obveznosti, ki velja za upravljalca /po 6-1c členu  Splošne uredbe o varstvu podatkov/.
3b- Tudi izrecna PRIVOLITEV ob naročilu ali izrecna PRIVOLITEV obiskovalca spletne trgovine, da izključno e-naslov prenesemo v portal mailchimp.com za potrebe pošiljanja e-novic je podlaga za zakonito obdelavo posredovanega osebnega podatka /po 6-1a členu  Splošne uredbe o varstvu podatkov/ . To privolitev lahko kadarkoli prekličete /ODJAVA ali unsubscribe ob prvi naslednji novici/.

4. ČLEN :(Nameni obdelave osebnih podatkov):
Osebne podatke zbiramo in obdelujemo z namenom:
4a-Pošiljanja naročenih izdelkov.
4b-Pošiljanja e-novic. Privolitev je izrecna in s tem je obdelava osebnega podatka zakonita. To privolitev lahko kadarkoli prekličete /ODJAVA ali unsubscribe ob prvi naslednji novici/.  

5. ČLEN: (hramba osebnih podatkov)
Potrošniku je vpogled v času trajanja hrambe podatkov omogočen na njegovo zahtevo. V e-naročilu mora navesti zahtevek za vpogled v naročilo in/ali v račun. Opozorilo: e-naročilo mora biti poslano iz istega e-naslova, kot je bil naveden ob naročilu ali se obe stranki kako drugače dogovorita o zahtevi.
Osnovni kontaktni osebni podatki /brez tel.št. in e-pošte/ se računovodsko hranijo, dokler ne poteče računovodski zakonski 10 letni rok za hrambo podatkov /računi/. Papirnate račune po 10ih letih uničimo z rezalnikom.
E-naslove hranimo do vaše odjave.
Pri spletnem gostitelju se podatki hranijo 6 mesecev, nakar jih trajno in učinkovito izbrišejo /po pogodbi/.
Na službenem računalniku se v datoteki KUPCI  podatki hranijo 5 let /do6 let/, nakar jih 1x letno dokončno trajno in učinkovito  izbrišemo vse, starejše od 5 let.
V sami spletni trgovini podatke hranimo 5 let, ker je to smiselno obdobje, ko bi lahko naročnik še želel vpogled v staro naročilo, da preveri  takratno ponudbo.

6. ČLEN: (posredovanje osebnih podatkov)
O tem ali nam boste posredovali vaše osebne podatke se odločate prostovoljno.
Ne-posredovanje določenih kategorij osebnih podatkov se lahko odrazi v nemožnosti zagotavljanja storitve ali zavrnitvi sklenitve pogodbe.
Lahko pa se vpisu osebnih podatkov v spletno trgovino izognete, nas pokličete in v tem primeru bomo od vas potrebovali le podatke, ki so nujni za izpis računa in pošiljanje naročila. Ne bom vam potrebno posredovati E-naslova in tel.št., če je bila klicana številka skrita.

7. ČLEN: (dostop do osebnih podatkov)
Dostop do vaših osebnih podatkov ima znotraj družbe TIN d.o.o. direktor, ki ima pooblastila za obdelavo osebnih podatkov.
Dostop do podatkov imajo tudi podjetja,  s katerimi je  družba TIN d.o.o. sklenila pogodbo o obdelovanju podatkov;  t.i. pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov.
Pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov so:
Gostitelj spletne trgovine AB TEAM d.o.o. /vse podatke/
Mini blagajna FURS za izpis računov /ime, priimek, naslov/
Računovodski servis RETEX d.o.o. /ime, priimek, naslov/
Pošta Slovenije /ime, priimek, naslov/
NLB, banka za plačilni promet  /ime, priimek, naslov/
Pogodbeni obdelovalec  izključno E-naslovov je 
www.mailchimp.com: spletni portal za varno pošiljanje e-novic. V bazo podatkov so vpisani le tisti kupci, ki ob nakupu dajo za to storitev izrecno privolitev in potencialni kupci, oz. obiskovalci spletne trgovine, ki nam pošljejo svoj e-naslov, ker izrecno privolijo v  prejmanje e-novice.
 
Pogodbeni obdelovalci izvajajo storitev obdelave osebnih podatkov v skladu z določili pogodbe sklenjene med družbo TIN d.o.o. in njimi.
Pogodbenim obdelovalcem je prepovedano iznašanje osebnih podatkov v tretje države ali  mednarodnim organizacijam.

8. ČLEN: (pravice v zvezi z osebnimi podatki):
Splošno velja:
Kadarkoli lahko preverite in zahtevate, da vas družba TIN d.o.o. seznani: ali obdeluje vaše osebne podatke, katere osebne podatke obdeluje, namen obdelave osebnih podatkov, kdo so uporabniki teh osebnih podatkov, obdobje hrambe osebnih podatkov in merila za določitev trajanja hrambe osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da vas družba seznani z obstojem avtomatiziranega sprejemanja odločitev ter razlogi za  njegovo uporabo, pomen njegove uporab in predvidene posledice.
Prav tako lahko zahtevate popravek netočnih podatkov, ter omejitev obdelave kadar:
• Oporekate točnosti podatkov, za določen čas, ki je potreben, da se točnost podatkov preveri.
• Je obdelava nezakonita, vendar ne zahtevate izbrisa podatkov, temveč omejitev njihove obdelave.
• Kadar osebnih podatkov ne potrebujemo več, jih pa potrebujete vi za uveljavljanje in obrambo pravnih zahtevkov.
V primeru, ko so izpolnjeni pogoji, ki so določeni v členu 17 Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov, lahko zahtevate izbris vseh svojih osebnih podatkov (Right to be forgotten). V vsakem primeru pa kadar so bili podatki zbrani na podlagi vaše privolitve, ki ste jo je naknadno preklicali.
Zahtevate lahko tudi izpis svojih osebnih podatkov v strukturirani in berljivi obliki. Te podatke lahko brez ovir posredujete drugemu upravljalcu osebnih podatkov.
Zoper družbo TIN d.o.o. imate možnost vložiti pritožbo pri informacijskem pooblaščencu, če menite da družba TIN d.o.o. ali druga oseba z obdelavo vaših osebnih podatkov krši veljavno zakonodajo.

9. ČLEN: (uveljavljanje pravic)
Svoje zahtevke iz prejšnjega člena  lahko naslovite na kontakt upravljalca, ki je naveden v 1. Členu tega dokumenta. 
Za posredovanje osebnih podatkov lahko od vas zahtevamo, da predložite dokaze o vaši identiteti. V kolikor ne uspete zanesljivo dokazati  lastne identitete, lahko vaš zahtevek iz prejšnjega člena zavrnemo.
Na vašo zahtevo iz prejšnjega člena smo vam dolžni odgovoriti takoj, ko se z njo seznanimo in pridobimo ustrezne podatke. Najkasneje pa v roku 15 dni od prejema vaše zahteve.

* VARSTVO OSEBNIH PODATKOV  
Ko oddate naročilo to hkrati pomeni, da smo z vami sklenili pogodbo. To je  pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov. Da pogodbo lahko izvedemo, da naročilo lahko izpolnimo, moramo vaše podatke obdelati v skladu z zakonodajo. Ob tem vaše podatke posredujemo tudi pogodbenim podjetjem.
*
Lastnik spletne trgovine tin-design-shop.si z osebnimi podatki ravna skladno s svojimi zakonskimi obveznostmi, to je v  skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov /ZVOP-2/ ter Uredbe EU /GDPR/ in se zavezuje, da bodo ti podatki dostopni le spodaj navedenim, ki so vsi zavezani, da podatkov ne delijo s tretjimi osebami, oziroma jih uporabljajo izključno za izvedbo vašega naročila in vsega v povezavi s tem.
Vaši osebni podatki so shranjeni na službenem računalniku /TIN d.o.o./. Dostop do službenega računalnika ima izključno odgovorni pooblaščeni upravljalec Maja Bovha Rotar. Odgovornost za vse  v zvezi z varovanjem vaših osebnih podatkov nosi Maja Bovha Rotar.
Kaj se dogaja v ozadju naročila:
Takoj po oddaji naročila, se vsi podatki shranijo pri pogodbenem ponudniku spletne trgovine in spletnega gostovanja /Webyshop.com* Ab Team d.o.o./ . Istočasno  na info@tin-design.si dobimo e-pošto z vsemi podatki , ki ste jih vnesli v procesu naročila. Vse to poteka avtomatsko, brez osebnega vpliva.
Zatem za potrebe izvedbe naročila posredujemo nekatere vaše osebne podatke tudi naslednjim:
- podatki  se vpišejo v miniblagajno FURS za izpis računa / ime, priimek, naslov/,
- do podatkov dostopa POŠTA Slovenije za  potrebe dostave ,
- podatke /ime, priimek in naslov/posredujemo računovodskemu servisu RETEX d.o.o. za potrebe knjigovodstva in
- plačilni program se izvaja preko NLB Klika.
Za potrebe računovodstva se podatki hranijo v zakonsko določenem obdobju 10 let, spletni ponudnik hrani podatke 5 let od spletnega naročila. 5 let je smiselna doba, ker je to obdobje, ko bi lahko naročnik še želel vpogled v staro naročilo, da preveri  takratno ponudbo.
Za potrebe izvedbe naročila nam naročnik pošlje le nujno potrebne podatke: ime, priimek, naslov, telefonsko številko, e-naslov.
Zakaj telefonsko številko? Zgodi se , da moramo karkoli v povezavi s konkretnim naročilom sporočite v najkrajšem možnem času, zato pokličemo.
Zakaj E-naslov? Da lahko naročnik prejme avtomatsko potrditev naročila.
*
V procesu naročila je pri vsakem izdelku atribut PRIVOLITEV. V primeru, da izberete DA, je to za nas pravna podlaga. Vaše podatke /e-naslov/ lahko obdelujemo, ker ste  v to izrecno privolili, pri čemer imate možnost to privolitev kadarkoli preklicati /klik na unsubscribe ob e-novicah ali besedo ODJAVA pošljete na info@tin-design.si/.
Kaj se dogaja z vašim e-naslovom: vaš e-naslov ročno /ne avtomatizirano/ vpišemo v spletno platformo
www.mailchimp.com, ki omogoča varno in  pregledno pošiljanje e-novic.
Če ste izbrali pri atributu možnost NE, to pomeni, da smemo vaše osebne podatke uporabiti izključno za izvedbo naročila, torej za izvedbo medsebojne pogodbe.
Nekateri obiskovalci spletne trgovine niste tudi kupci, vendar nam pošljete vaš e-naslov. Tudi to je za nas pravna podlaga. Vaša  izrecna privolitev je za nas pravna podlaga in dovoljenje, da vam lahko pošiljamo e-novice v namen  informiranja. Od pošiljanja e-novic preko portala
www.mailchimp.com se lahko kadarkoli odjavite. Ali neposredno na prejeto e-pošto/unsubscribe/ ali nam na info@tin-design.si pošljete sporočilo ODJAVA.

*PIŠKOTKI:
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani.
Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Iskanje


Splošni pogoji poslovanja: tukaj


Varstvo osebnih podatkov in politika zasebnosti: tukaj


PIŠITE NAM
klik tukaj


info@tin-design.si


TIN d.o.o.
Kamniška cesta 2
4a,
1235 Radomlje
 
041 695 485


FB posl.strani:
TIN dance design
Pajkice-legice in drugo

Narocilo brez tveganja:
Izdelke, narocene po klasicnih vel.številkah 4,6,8,10 ali 12 lahko vrnete ali zamenjate. 

Pri nakupu nad 45 €
je
poštnina brez
plačna.
Pri nakupu do
45 €
znese poštnina 4€.

Telefonsko narocanje:
041 695 485

Spletna trgovina Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com/
Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com